Ponuda mesa - španjolski program

Cijela leđa goveda  – rubia gallega– … u ovome komadu nalaze se ribeye, striploin i sirloin. Meso ima izrazito ugodan miris i kad je sirovo, a osobito kad se peće…  cijela kuhinja miriši po maslacu ili kestenu. 

Cijela leđa goveda  – centralna Europa – … u ovome komadu nalaze se ribeye, striploin i sirloin. Okusom i mirisom jako podsjeća na galicijsku rođakinju, što dokazuje da je sva kvaliteta mesa u prehrani i načinu života goveda.

Ribeye porcionirani… bone in – rubia gallega- dolaze u vakuumu i približno su između 650 gr i 1100 gr po komadu. Praktično za velike hotele i restorane.

Ribeye porcionirani… bone in – centralna Europa –  dolaze u vakuumu i približno su između 650 gr i 1100 gr po komadu. Praktično za velike hotele i restorane. 

Sirloin porcionirani… bone in – centralna Europa – dolazi u vakuumu i približno jre između 450 gr i 740 gr po komadu. Praktično za velike hotele i restorane. 

Txistorra – kobasica za pećenje, grilanje ili prženje. Od začina koristi se samo češnjak, sol i paprika. Obično se radi kao miks svinjetine i govedine. U ponudi imamo i od 100% goveđeg mesa.

Ribeye japanese cut –centralna Europa – dolazi u vakuumu, u komadu od cca 3,5 – 4 kg. Bez kosti. 

Sirloin entrecote extra –– centralna Europa – dolazi u vakuumu, u komadu od cca 3,5 – 4 kg. Bez kosti. 

Goveđi pršut –rubia gallega 

Biftek – rubia gallega – 2,4 kg – 2,8 kg